Presentació de la festa

II FESTA DE L’ESCOLA PÚBLICA A NOU BARRIS

Benvolguts companys i companyes,

Per segon any consecutiu celebrarem la Festa de l’escola pública.

L’any passat van ser diverses les escoles i els instituts que vam compartir un matí però, enguany, volem ser-ne més encara: més escoles, més instituts i, també, llars d’infants i escoles d’adults. 

Què vols que tothom conegui de la teva escola?  Penseu en alguna activitat, algun joc,… que us caracteritzi; que faci de la vostra escola “única”.  I vine a compartir-lo, amb tota la gent del barri, en una jornada que és molt més que una festa: és un acte reivindicatiu per posar l’escola pública on es mereix.

Perquè volem mostrar com som, tot el que fem… però volem, sobretot, que tothom sàpiga que treballem en xarxa, que tenim les mateixes inquietuds, necessitats però, sobretot, que desitgem el mateix: una escola pública de qualitat per a tots i per a totes.

Defensem, entre d’altres coses, el respecte a la individualitat, la integració, la convivència i la coeducació.  I hovolem compartir perquè així ens enriquim però, sobretot, perquè volem que tothom ho sàpiga.

Anima’t, doncs!

Us hi esperem!


Festa de l’Escola Pública de Nou Barris, el dissabte 19 de maig de 11’00 h. a 13’30 h. al carrer de Marie Curie en el marc de la Festa Major del Districte